Ammeransfiskecamp.se Knapp 1 Knapp 2

+46 (0)70 591 76 12


Priser och boende

Vi erbjuder olika typer av boende ... så att du kan känna dig så bekväm som du vill.

Campingplatser

Campingen ligger med utsikt över vakra Ammerån. På området finns Omgivningarna är absolut lugna och naturnära mellan skogen och floden. Här kan du parkera din husvagn, husbil eller ditt tält. Du hittar olika grill- och sittmöjligheter i omedelbar närhet. 

Stugor

Vi erbjuder totalt 5 enkelt inredda stugor (ca 20 m²) med upp till 4 bäddar. Det finns en liten sittgrupp.

En av stugorna har en speciell karaktär. Den är rustikt inredd med en liten öppen spis. De dagliga rutinerna som toalett, dusch, matlagning och diskning finns i den rymliga servicebyggnaden. 

Vandrarhem

Vi erbjuder dig ett typiskt svenskt vandrarhem med totalt 9 rum och upp till 4 bäddar. Rummen är praktiskt inredda och vissa har eget handfat. De dagliga rutinerna som toalettbesök, dusch, matlagning och diskning delas med de andra gästerna (INGEN gemensamma duschar). Naturligtvis finns det också tillräckliga möjligheter tillgängliga.

Timberhus 6 personer

Vi erbjuder dig vårt vackra, moderna Timberhus som är kärleksfullt inrett med mycket trä. På ca 75 m² finns allt som ditt hjärta önskar. I ett fullt utrustat kök med ugn, stor kyl/frys och mikrovågsugn kan du laga läckra måltider till dig och dina medresenärer. Det finns ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med våningssängar och ett loft med 2 enkelsängar. Ett modernt duschrum med tvättmaskin kompletterar erbjudandet. Självklart har det byggts på ett hållbart sätt. Golvvärmen för vinterbruk värms upp av ett bergvärmesystem. En topping är den öppna spisen som värmer hela huset. Här kan du sitta bekvämt och njuta av tystnaden.

Timberhus 4 personer

Vi erbjuder dig vårt vackra, moderna Timberhus, som är kärleksfullt inrett. På ca 45 m² finns allt som ditt hjärta önskar. I ett fullt utrustat kök med ugn, stor kyl/frys och mikrovågsugn kan du laga läckra måltider för dig och dina medresenärer. Det finns ett sovrum med 2 enkelsängar (kan sättas ihop) och ett loft med 2 enkelsängar. Ett modernt duschrum med tvättmaskin kompletterar erbjudandet. Naturligtvis har huset byggts på ett hållbart sätt. Golvvärmen för vintern värms upp av ett geotermiskt system. En krona på verket är den öppna spisen som värmer hela huset. Här kan du sitta bekvämt och njuta av tystnaden.

Fiskeshop

I vår Fiskeshop hittar du all slags fiskeutrustning för uthyrning och försäljning. Naturligtvis finns det också båtar (med och utan motor) och kanoter. 


Aktiviteter

Vi följer gärna med dig på fisket eller stöder dig. Det är bara att skriva till oss och berätta vad du vill.

Naturligtvis finns det även andra aktiviteter som vi kan ordna.

Vi har olika samarbetspartners för hundspann, guidning, snöskoterturer och mycket mer.


Priser

Camping
Detta ingår
Pris
Campingplats med El

Campingplats med möjlighet till el-anslutning för husvagn eller husbil med en längd på upp till 7,5 meter. Du kan stå nära floden eller nära servicebyggnaden. Pris för 4 personer /dygn, max 8 personer möjliga per tomt.

280,00 SEK

Campingplats utan El

Campingplats utan el-anslutning för husvagn eller husbil med en längd på upp till 7,5 meter. Du kan stå nära floden eller nära servicebyggnaden. Pris för 4 personer/dygn, max 8 personer möjliga per tomt.

250,00 SEK

Tältplats

Tältplats för 4 Personer/dygn med el, max 8 Personer utan Bil 

220,00 SEK

Extrapersoner

Om du har mer än 4 personer tar vi pro person/dygn

50,00 SEK

Stugor & Vandrarhem
Detta ingår
Pris
Stugor

Priset för vår stuga gäller för 1 till 4 personer per natt.

490,00 SEK

Vandrarhem rum

 Priset gäller för 1 person/rum. Varje ytterligare person (max 4 personer totalt, beroende på tillgänglighet) 100 sek /person/dygn

350,00 SEK

Sänglinne inkl. handduk

per Person valfritt

Du är välkommen att låna sängkläder eller ta med egna. Sängkläder är obligatoriska i våra sängar.

85,00 SEK

Städning valfritt

Om du inte har tid eller lust att städa ditt boende själv gör vi det gärna åt dig. Se bara till att du lämnar det städat och sopat.

350,00 SEK

Timberhus
Detta ingår
Pris
Timberhus 6 personer

Priset för vår timberhus gäller för 1 till 6 personer per natt ingår el (ingen billaddning).

1250,00 SEK

Timberhus 4 personer

Priset för vår timberhus gäller för 1 till 4 personer per natt ingår el (ingen billaddning).

950,00 SEK

Sänglinne inkl. handduk

per Person valfritt

Du är välkommen att låna sängkläder eller ta med egna. Sängkläder är obligatoriska i våra sängar.

85,00 SEK

Städning valfritt

med Hund obligatorisk!

Om du inte har tid eller lust att städa ditt boende själv gör vi det gärna åt dig. Se bara till att du lämnar det städat och sopat. 

6 personer huset

4 personer huset650,00 SEK

650,00 SEK